Personal trainer Landgraaf
Full-body workout in 20 minuten!

Een gezond, mooi en gespierder lichaam in slechts 20 minuten! Dankzij een revolutionair systeem worden bijna alle grote spiergroepen gelijktijdig geactiveerd en getraind onder begeleiding van een opgeleide trainer. Zowel de stabiliserende spiergroepen en grote spiergroepen worden tegelijk geactiveerd. U traint zonder zware gewichten waardoor pezen en gewrichten minder snel belast raken!

Een personal trainer voor Landgraaf

Als jij op zoek bent naar een effectieve manier om aan de slag te gaan met het trainen van je lichaam, dan raden wij je van harte aan om eens langs te komen bij EMS Parkstad. Bij ons vind je een personal trainer voor Landgraaf die klaarstaat om jou op een unieke manier te trainen. Bij ons krijg je namelijk te maken met EMS, wat staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Dit is een vorm van trainen waarbij je een speciaal elektrodenvest en elektrobanden aankrijgt. Deze geven elektrische impulsen aan je spieren. Deze elektroden versterken het effect dat je eigen spieren normaal gesproken opwekken. Hierdoor worden je spieren sterk gestimuleerd, wat een spectaculair effect heeft.

Aan de slag met personal trainers voor Landgraaf

Onze manier van personal training voor Landgraaf is buitengewoon effectief. Bij ons heb je namelijk een effect dat 18 keer zo groot is als wanneer je met conventionele krachttraining aan de slag gaat. De manier waarop je spieren worden gestimuleerd met behulp van elektroden zorgt voor een intensieve, efficiente training. Je belangrijkste spiergroepen worden op deze manier allemaal tegelijk getraind. 90 procent van je spiervezels wordt op deze manier tegelijkertijd getraind. Ook dieper liggende spieren worden bij elke elektrische impuls die er wordt opgewekt gestimuleerd.

Meer weten over onze personal training voor Landgraaf?

Als onze personal trainers voor Landgraaf aan de slag gaan met jou, dan zul je merken dat er al snel effect is. Het mooie van onze intensieve trainingen is het feit dat jij het resultaat van drie uur conventionele krachttraining kunt bereiken in maar twintig minuten tijd. Het is daarbij een hele veilige manier van trainen waarmee je ook sterk, gecontroleerd af kunt vallen. Wil jij hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact op met onze personal trainer voor Landgraaf om meer te weten te komen.

Maak een afspraak!

Voorlichting en goed informatie vinden wij belangrijk voor u. Daar steken wij graag tijd en energie in. Maak vandaag nog een afspraak!