Personal trainer Brunssum
Full-body workout in 20 minuten!

Een gezond, mooi en gespierder lichaam in slechts 20 minuten! Dankzij een revolutionair systeem worden bijna alle grote spiergroepen gelijktijdig geactiveerd en getraind onder begeleiding van een opgeleide trainer. Zowel de stabiliserende spiergroepen en grote spiergroepen worden tegelijk geactiveerd. U traint zonder zware gewichten waardoor pezen en gewrichten minder snel belast raken!

Personal training met EMS voor Brunssum

Ben jij op zoek naar een personal trainer voor Brunssum, die jou kan helpen bij het bereiken van je ideale lichaamsbouw? Personal trainers voor Brunssum die hiervoor een manier gebruiken die heel effectief is en waarbij je dan ook nog eens veel minder tijd kwijt bent dan bij een conventionele training? In dat geval raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij EMS Parkstad. Wij maken bij het trainen van onze klanten namelijk gebruik van EMS, een speciale methode die met elektroden werkt. Hierdoor worden jouw spieren veel meer gestimuleerd en kun jij er straks op rekenen dat je jezelf veel beter gaat voelen.

Speciale personal training voor Brunssum

Ben jij woonachtig in Brunssum en vind je dat het wel eens tijd is om iets aan je lichaam te doen? Of misschien ben je al bezig met trainen maar vind je dat je hier niet genoeg effect van krijgt? Dan is EMS een zeer goede oplossing. Bij ons is het namelijk mogelijk om met deze Elektro Musculaire Stimulatie aan de slag te gaan en zo je spierweefsel op een vele malen intensievere manier te stimuleren. Bij ons worden door elektroden elektrische impulsen gegeven aan al je belangrijke spiergroepen. Aangezien dat bij alle groepen tegelijk gebeurt is het effect in een keer een stuk groter.

Meer weten over EMS voor Brunssum?

Als jij meer wil weten over deze manier van training, of als je een afspraak wil maken met een van onze personal trainers voor Brunssum, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je vragen over EMS en onze personal training voor Brunssum te beantwoorden. Elke personal trainer voor Brunssum die wij voor je klaar hebben staan gaat graag met je aan de slag om ervoor te zorgen dat je snel effect gaat zien van je inspanningen.

Maak een afspraak!

Voorlichting en goed informatie vinden wij belangrijk voor u. Daar steken wij graag tijd en energie in. Maak vandaag nog een afspraak!