Personal trainer Heerlen
Full-body workout in 20 minuten!

Een gezond, mooi en gespierder lichaam in slechts 20 minuten! Dankzij een revolutionair systeem worden bijna alle grote spiergroepen gelijktijdig geactiveerd en getraind onder begeleiding van een opgeleide trainer. Zowel de stabiliserende spiergroepen en grote spiergroepen worden tegelijk geactiveerd. U traint zonder zware gewichten waardoor pezen en gewrichten minder snel belast raken!

Zoek jij een personal trainer in Heerlen?

Als jij op zoek bent naar een personal trainer in Heerlen en omstreken, kom dan eens kijken bij EMS Parkstad. We hebben een speciale methode klaarstaan waarmee jij kunt zorgen voor een veel betere conditie en lichaamsbouw. Met EMS worden je spieren op een bijzondere manier gestimuleerd. EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van elektroden die elektrische signalen naar jouw spieren sturen. Je zou kunnen zeggen dat EMS je eigen zenuwstelsel probeert na te bootsen, maar dan met een nog sterker effect. Hierdoor heb je in 20 minuten tijd hetzelfde effect als bij een full body workout van 3 uur! Bij EMS Parkstad is dit mogelijk.

Personal trainers in Heerlen

Voor de meest effectieve personal training in Heerlen kom je gewoon even langs bij EMS Parkstad. Wij staan klaar om jou te helpen aan dat betere figuur en die betere conditie. Jij krijgt straks een gezonder, gespierd lichaam zonder dat je hier iedere keer meerdere uren training aan kwijt bent. Met ons systeem activeer je namelijk alle grote spiergroepen in je lichaam tegelijkertijd. Dit gebeurt natuurlijk altijd onder begeleiding van een professionele, ervaren trainer. Geen gedoe met zware gewichten meer, waardoor uw spieren ook niet teveel worden belast. De kans op blessures wordt op deze manier een heel stuk minder!

Meer weten over EMS?

Als personal trainer in Heerlen staan wij klaar om met jou aan de slag te gaan. Onze personal trainers in Heerlen stellen samen met jou een programma op, aan de hand waarvan wij aan de slag gaan. EMS brengt een groot aantal voordelen met zich mee, je zult dan ook de verschillen snel gaan merken. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is met EMS tijdens een personal training in Heerlen? Neem dan gewoon even contact op met EMS Parkstad. We beantwoorden al je vragen en nodigen je graag uit om een keer vrijblijvend bij ons langs te komen.

Maak een afspraak!

Voorlichting en goed informatie vinden wij belangrijk voor u. Daar steken wij graag tijd en energie in. Maak vandaag nog een afspraak!