Personal trainer Kerkrade
Full-body workout in 20 minuten!

Een gezond, mooi en gespierder lichaam in slechts 20 minuten! Dankzij een revolutionair systeem worden bijna alle grote spiergroepen gelijktijdig geactiveerd en getraind onder begeleiding van een opgeleide trainer. Zowel de stabiliserende spiergroepen en grote spiergroepen worden tegelijk geactiveerd. U traint zonder zware gewichten waardoor pezen en gewrichten minder snel belast raken!

Een full body workout in 20 minuten in Kerkrade

Wil jij graag iets doen aan je figuur, waarbij je er ook nog eens voor zorgt dat je conditie omhoog gaat? Dit alles in een fractie van de tijd die je normaal gesproken nodig hebt voor een full body workout? Dan raden we je van harte aan om eens te komen kijken bij EMS Parkstad. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om te trainen volgens het EMS systeem. EMS staat hierbij voor Elektro Musculaire Stimulatie. Je draagt dan bij de training een speciaal elektrodenvest en elektrodenbanden. Deze geven elektronische impulsen aan je spiergroepen. Zo worden jouw belangrijkste spiergroepen tegelijkertijd getraind.

Aan de slag met een personal trainer in Kerkrade

ls personal trainers in Kerkrade wilden we graag onze klanten een effectievere manier van trainen aanbieden. EMS is hier bij uitstek voor geschikt. Bij een EMS training wordt namelijk in 1 keer 90 procent van je spieren gestimuleerd. Daarbij worden ook spieren gestimuleerd die dieper liggen. Zodoende is een training met EMS een veel intenser ervaring dan een gewone krachttraining. Dat niet alleen, maar doordat je minder zware gewichten hoeft te gebruiken is de kans op blessures ook kleiner. Je bouwt in kortere tijd veel meer spierweefsel op en behaalt een effect dat maar liefst 18 keer zo groot is als bij een conventionele krachttraining!

Meer weten over onze personal training in Kerkrade?

Onze personal training in Kerkrade is een vele malen effectievere manier om je spieren te trainen dan standaard training. We raden je dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken wat voor mogelijkheden we je allemaal te bieden hebben. Samen met jou stellen we dan een programma op waarmee jij straks een mooi, gespierd lichaam hebt. Je zult het effect al snel merken, we raden je dan ook van harte aan om met onze personal trainer in Kerkrade aan de slag te gaan. Als personal trainers in Kerkrade garanderen we je een prettige training met een mooi resultaat!

Maak een afspraak!

Voorlichting en goed informatie vinden wij belangrijk voor u. Daar steken wij graag tijd en energie in. Maak vandaag nog een afspraak!